英語部

English Club

English Club runs from 3:30 to 4:30 every Thursday afternoon.  Supervising teachers from Adelaide and Phoenix sister cities welcome all interested students to the program.  Club members will have the opportunity to speak in English in a relaxed environment.  They play games that develop their English, learn songs, watch videos and participate in other creative activities.  They will also learn about Australian and American culture.

Students from all grades have a chance to socialize and enjoy developing their English skills in an informal setting. Please come and join us and have fun with English!

英語部は姫路市の姉妹都市である「アデレード市(豪州))」と「フェニックス市(米国)」から来られた2名の先生の指導のもと、英語に関する様々な活動を行なっています。